Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Eg har alle bøkene, og dei betyr veldig mykje. Lenge sidan eg har lest dei, men eg husker fortsatt store deler av historiane i dei mest leste av bøkene:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Disse bøkene var jeg veldig glad i. Jeg lånte alle sammen fra en venninne som hadde dem, leste dem i rekkefølge og diskuterte innholdet litt overfladisk med venninnen etterpå. Husker nok ikke så mye av dem nå lenger, men husker jeg var veldig glad i dem da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsket denne serien<3. Jeg angrer DYPT fordi jeg ga bort bøkene mine i denne serien. Jeg hadde ikke alle. Men noen ihvertfall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nostalgisk! Disse bøkene husker jeg godt fra barneskolen. Jeg lånte dem titt og ofte fra skolebiblioteket, og de var veldig populære blant mine klassevenninner også. Jeg tror ikke vi hadde alle bøkene (er det 18 tilsammen tro?) og de ble ikke alltid lest i riktig rekkefølge, men det gjorde egentlig ikke noe. De ble lest og slukt likevel.
Nå i ettertid husker jeg ikke så mye fra dem, husker mest fra førsteboka da Elizabeth kommer til sin nye fosterfamilie. Som blant annet den lille detaljen om fargevalget hennes på soverommet, hehe... ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeritaolineTore HalsaDemeterTove Obrestad WøienEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumKirsten LundStig TCamillaHarald KPrunellaMarit MogstadsiljehusmorReidun SvensliInge KnoffGrete AastorpnefertitiHanne Kvernmo RyeMalinn HjortlandToveStine SevilhaugSilje-Vera Wiik ValeKjersti STine VictoriaHeidi HoltanLabbelineIngunnJNorahJBLinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneN