Viser 1 til 1 av 1 omtaler

En viktig bok som bidro til at jeg tok motet til meg og sluttet å gå til kiropraktor. Det er det beste jeg kunne gjort for både ryggen og økonomien min. Jeg kommer aldri til å gå til en kiropraktorklinikk igjen, som kun tilbyr verdiløs placebobehandling. Nå har jeg sluttet å høre på kiropraktorer og alle de idiotiske rådene de elsker å gi. Hadde jeg fremdeles hørt på dem, ville jeg absolutt ikke vært i stand til å løpe to maraton i vår, helt smertefritt og uten innleggssåle til nesten to tusen kroner, som de så varmt anbefalte på klinikken. I stedet løp jeg med et par fullstendig utslitte sko med tynn såle og ingen form for pronasjonskontroll. Kiropraktorene ville nok ristet på hodet. Det får de bare gjøre, for jeg lar meg ikke lure igjen.

Jeg er glad Gundersen har gjort en innsats for å informere oss om hvor dårlig grunnlag det finnes for kiropraktikk og diverse alternative behandlingsmetoder. Ned med kvakksalverne!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalAnne-Stine Ruud HusevågSolveig Sofie Øvrewall BerntzenHilde VrangsagenVannflaskeRune U. FurbergLeseberta_23Lars MæhlumSynnøve H HoelAnn ChristinHarald KHeidi Nicoline ErtnæsPiippokattaAnneWangTor-Arne JensenRufsetufsaKirsten LundTatiana WesserlingNorahAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAlice NordliTone Maria JonassenKnut HauglandTherese HolmSigrid Blytt TøsdalBeathe SolbergBjørg RistvedtINA TORNESTove Obrestad WøienHeidiMathiasSiv ÅrdalStine AskeJulie StensethmgeReidun Anette AugustinTrude JensenAnniken RøilVilde Gran JohansenHanne Midtsund