Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Er helt (bake)gal etter denne boka! Har bakt masse fra den siden boka kom i hus for en måned siden. Elsker at deigen kan settes kvelden før og bakes ut på morgenen. Og alt blir jo så luftig og flott! Har prøvd flere brød, rundstykker, formkake og kjeks fra denne, og alt ble vellykket og velsmakende. Det beste med boka er den rustikke og stressfrie måten å bake på. I vår tid hvor alt skal perfeksjoneres for å imponere andre, er dette en forfriskende motpol. Denne gir bakeglede med stor B - uten prestasjonsangst og hevede skuldre! BRAVO

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Etter å ha tittet på og om denne boken så gikk jeg til innkjøp av den. Har ikke bakt noe fra denne boken bare bladd, kikket og lest oppskriftene. Når jeg nå har mottatt boken så er jeg glad at jeg kjøpte den. På Adlibris.com kunne jeg også bla i boken på nettet + se en videosnutt av forfatteren hvordan man baker brødet som vises på framsiden. Gulerot brød har jeg ikke hørt om før, men gulerot kake smaker veldig godt. Har man rester av poteter så kan man lage Potet- og rosmarinebrød. Nå er det bare å sette igang for her er brød til enhver anledning + kaker + småkaker. Boken får en 6'er fra meg for både lay-out og innhold.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadGrete AastorpBente NogvaLisbeth Marie UvaagTurid Kjendlie