Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Have faith. Det kommer gode dager. Kan du føle det?

Dette er en sterk bok, men sterke og veldig såre følelser. Den føles til tider håpløs, men som sitatet viser er der håp.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mye bra her om hvor vanskelig det kan være å være tenåring, både når familien funker og når den definitivt ikke gjør det. Liker grepet med at den ene personen presenteres fra to sider før vi vet hun er en og den samme. Så vanskelig kan det være å begripe seg på en fjortis! Synes noen ganger språket henvender seg til en yngre aldersgruppe en tematikken, men det kan godt bare være noe jeg tror. Skal teste ut denne på mellomtrinnslesere!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima Montgomery