Viser 11 til 17 av 17 omtaler

Helt grei bok, men ikke mer. Det er jo interessant å lese om hardt prøvede koner på Island, med det blir litt for enkelt: Mannen i Karitas liv er selvsagt guddommelig vakker, hun usedvanlig talentfull, ekstremt harde vintre, osv. Osv. Boken springer i tid og det er greit, men forfatteren klarer ikke å gi gode tilbakeblikk om hva som har skjedd i disse lange tidsrommene og det savner jeg, det blir bare noen sorte hull. Men boken har noen bra perioder og episoder, og det gjorde at jeg leste hele boken!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gode beskrivelser, men jeg kom aldri helt inn på Karitas eller de andre. Troverdig historie, og interessant å lese om hvordan livet var for mange Islandske kvinner tidligere. Ble imidlertid ikke grepet eller beveget nok til å gi den mer enn en svak firer i terningkast.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Anbefales varmt. Flott bok, og fantastisk (men troverdig) historie. Herlige personer, lett å se dem
for seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dene boka "ropte" på meg fra en hylle på Oslo S. Samme dag fikk jeg den i fredagsgave av mannen min! Nå gleder jeg meg til fortsettelsen. Anbefales!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Et av de bedre utgivelser i det siste. Denne boka er troverdig, spennende og skildringene er i et bedre slag for å si det sånn. Mange forfatter klarer ikke nå til dagens, å lage skildringer som fenger leseren på den måten og gjør historien samtidig troverdig og fengende.

Her var det slik at hun fikk alle faktorene med som jeg synes er viktig. Forfatteren tar med leseren skritt etter skritt og det synes jeg er viktig. Lærte mye nytt om Island og gleder meg til neste bok.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Glad for at denne endelig har kommet på norsk. Den er den første av to bøker om Karitas. Fortellingene spenner over hele 1900-tallet. Vi følger sterke, flotte Karitas både hjemme på Island og ute i Europa.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenlesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81