Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Elendige greier. Det står på coveret at den er kåret til årets beste kriminalroman, men uten noen kilde, så jeg tillater meg å tvile. Det skjer bortimot ingenting, og boka er full av ekstremt usympatisk, dumme og karikerte personer som det er umulig å tro på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er andre boka i en trilogi, første bok heter: Mellom sommerens lengsel og vinterens kulde. Den leste jeg vel for et drøyt halvår siden (vinteren, 2016). Den gang ga jeg "Mellom sommerens (...)" terningkast fire. Vel, i dag angrer jeg litt på at jeg ikke ga boka en solid femmer. Mellom sommerens lengsel...er nemlig svært morsom, interessant og handlingen har gjennomgående godt driv.

Min entusiasme og fascinasjon for Persons bøker bare øker med bok nummer to i trilogien, En annen tid, et annet liv. Meget velskrevet, et utspekulert godt plott og det samme lettleste gode drivet som i, Mellom sommerens lengsel... Suveren thriller og krimbok i ett, er dette. Jeg triller terningen med stødig hånd inn til en solid femmer! Bra, GW.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Thomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJBRoger MartinsenTherese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- HelenBård StørePiippokattaReidun Anette AugustinLailaHelena EGodemineritaolineHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolviksomniferumStine SevilhaugAnne Berit GrønbechLars MæhlumJulie StensethAnnamarithcTonesen81Harald KTheaTove Obrestad WøienRufsetufsaKjetilJorund KorbiKjersti SLilith NagelIngunn SHeidi LSigrid Blytt TøsdalTuridmajaTanteMamieHilde Merete Gjessing