Dette er andre boka i en trilogi, første bok heter: Mellom sommerens lengsel og vinterens kulde. Den leste jeg vel for et drøyt halvår siden (vinteren, 2016). Den gang ga jeg "Mellom sommerens (...)" terningkast fire. Vel, i dag angrer jeg litt på at jeg ikke ga boka en solid femmer. Mellom sommerens lengsel...er nemlig svært morsom, interessant og handlingen har gjennomgående godt driv.

Min entusiasme og fascinasjon for Persons bøker bare øker med bok nummer to i trilogien, En annen tid, et annet liv. Meget velskrevet, et utspekulert godt plott og det samme lettleste gode drivet som i, Mellom sommerens lengsel... Suveren thriller og krimbok i ett, er dette. Jeg triller terningen med stødig hånd inn til en solid femmer! Bra, GW.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig, veldig bra og underholdene bøker dette. Jeg vet at disse tre bøkene kalles en triologi, men strengt tatt er vel alle bøkene til Persson en serie, som til en viss grad henger sammen både når det gjelder story, og persongalleri. Selve storyen starter jo egentlig i den første boka Grisefesten. Synes forøvrig de tre første bøkene hans er relativt middelmådige, mens det tar seg kraftig opp i bok fire, som kommer etter en pause på hele 20 år.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødHilde H HelsethAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenThomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJBRoger MartinsenTherese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- HelenBård StøreReidun Anette AugustinLailaHelena EGodemineritaolineHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolviksomniferumStine Sevilhaug