Viser 1 til 2 av 2 omtaler

De utrolig vakre tegningene til Shaun Tan forteller en historie med bilder i bruntoner og ingen tekst. De viser oss fortvilelsen i å forlate, hvor vanskelig det er å forstå alt det nye og hvor fantastisk det er med gjenforeninger. Jeg bladde frem og tilbake lenge i denne vakre boken. Shaun Tan har sin egen spesielle strek, som er så vakker i sin enkelthet.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne grafiske fortellinga er heilt utan eit ord, men den vakraste boka eg har lest. Den gjorde stort inntrykk, har aldri sett maken. Ei stor kunstoppleving og ein usedvanleg sterk historie. Vart så glad då eg oppdaga at den var plukka ut som 1 av 100 i kjernesamlinga til Bergen Offentlege Bibliotek. Vil legge til at eg ikkje les teikneseriar til vanleg, men denne er heilt unik. Kvart kunstverk pokar deg i hjartet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenStig TTone SundlandAnn ChristinPiippokattaVidar RingstrømGunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli HagelundBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamie