Viser 1 til 5 av 5 omtaler

10 år gamle Oscar skal dø - om 12 dager. I løpet av disse dagene skriver han et brev til Gud for hver dag. I brevene forteller han om håpløse foreldre, medpasienter på sykehuset, og ikke minst om Rose-bestemor. Rose-bestemor blir Oscars beste venn og kommer på besøk hver dag. Hun forteller de utroligste historier, og prøver å gjøre de siste dagene til Oscar så gode som mulig.

En liten perle av en bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En av de beste bøkene jeg har lest! En vidunderlig bok om lille Oskar som er kreftsyk og funderer på de store spørsmål i livet i møtet med Rose-bestemor, en eldre dame, tidligere fribryter med eventyrlige historier, som besøker Oskar på sykehuset. Hun får han til å skrive brev til Gud hvor han forteller og stiller filosofiske spørsmål. Anbefales! En perle av en bok med livsfilosofi som alle kan lære noe av.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lyst å lese ...
Ei varm, rørende og humoristisk bok?
En internasjonal bestselger?
En ti årings siste tanker?

Oscar og den rosa damen av Eric-Emmanuel Schmitt er ei lettlest bok, men et dypt innhold. Boka handler om ti år gamle Oscar som kun har en liten stund igjen å leve, og Rose-bestemor som er og besøker han hver dag på sykehuset og gir han i oppgave å skrive et brev til Gud hver dag. Det er disse brevene vi får lese. Boka er hjertevarmende og setter ting virkelig i perspektiv. Les den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er ikke ofte jeg gråter av en bok, men her ble jeg våt i øynene og kjente latteren boble i halsen nesten samtidig. En klar anbefaling til alle andre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fantastisk bok om døden - og livet. Rørende og vakker

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil