Viser 11 til 12 av 12 omtaler

Selv om jeg sjelden leser bøker om skapninger som ikke eksisterer, er denne serien utrolig bra. Hun legger sammen det "normale" med det "magiske" og lager en flott blanding. Margit Sandemo skriver fantastiske bøker! Dette er en serie som jeg lett lever meg inn i og når jeg leser ser jeg for meg hva som skjer da hun skildrer så bra på omgivelsene rundt. Gleder meg til å lese resten!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest Sagaen om Isfolket 6 ganger. Skrevet og printet ut sammendragene samt beskrivelsene av rollene på papir. Fikk en lys ide om å finne mennesker i ulike sjangre til en TV-serie på bakgrunn av at Margit Sandemo & co hadde uttalt i bok 47 vedr. det samme. Til slutt fant jeg ca 130 personer i hoved- samt biroller som passet til beskrivelsene, særlig utseende, men også noe personlighet. Listen står på facebook, men er litt feil. Kan ikke rette den opp lenger dessverre. Mener at TV-serien skal forandres på noe i forhold til bøkene. En del tull vedr. krenkelser av mennesker bør endres på. Noen skal også dø, det passer seg ikke på film, det bør skrives om. Sex bør heller ikke vises på film i denne familieserien. Er castingansvarlig for TV-serien, men også noe regissørarbeide. Håper den snart kommer på TV. Har ventet i åresvis. Har gjort jobben i pint tilstand, ble aldersredusert de siste 20 årene.
Sagaen er skrevet til en person det er begått urett mot, i flg Margit Sandemo. Det kan være meg, fordi jeg mistet hus, yrke, formue mm og havnet i psykiatrien uten at noen sa hvorfor. Myndighetene har drevet gjøn med meg, spesielt i sosiale relasjoner. De prøver å rette på dette nå! Har også en identifikasjon vedr. min farfar: Ola som var født i 1897. Mali og Andre fra bok 34 var på jakt etter Ola født i 1897. Merkelig sammentreff!!!! Dette er også en slektssaga, har derfor tatt med hele slekten + mange andre. Min familie eier også 400 mål tomt i Sør-Trøndelag, hvor handlingen i bok 1 starter Denne tidligere gården fra min farfar og området rundt befinner seg ikke i Trollheimen hvor handlingen i bok 1 og 2 skjer, men litt nord for Oppdal. Silje og Tengel m/familie dro til Lindealleen i Asker. I Asker bor også noen i min familie og flere andre som er satt opp i Isfolket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardLinda RastengretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad Wøien