Tøff tillit

av (forfatter).

Publica 2011 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.50 (2 terningkast.)

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Elvira har levd med spiseforstyrrelser i flere år, og hun kjemper fortsatt for å bli frisk. Spiseforstyrrelsen styrer livet hennes, og hun møter mange utfordringer, både i kjærlighetslivet og ellers. Dette er den andre romanen om Elvira.

Omtale fra forlaget

Elvira kjemper fremdeles med spiseforstyrrelsen sin. Den har styrt livet hennes i flere år. Kan hun klare å bli frisk? Kjærlighetslivet har sine utfordringer, og fortiden fortsetter å hente henne inn når en bekjent dukker opp.

Bokdetaljer

Forlag Publica

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788282510332

EAN 9788282510332

Språk Bokmål

Sider 208

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Hun hadde hørt noen si det ikke nyttet å endre en vanskelig person. Det var større sjanse for å endre seg selv, så man taklet en vanskelig person

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ensomhet var et kjent begrep for henne. Hun følte seg ensom når ingen forstod henne, og når folk trakk seg bort. Ensomhet var noe hun hadde kjent lenge. Hun følte seg ensom når hun ikke klarte å se at noen brydde seg om henne, eller når hun følte seg uten verdi. Av og til følte hun seg ensom i nærheten av mennesker hun ikke var trygg på

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Musikk var medisin. For henne i alle fall. En sang kunne være munter, en annen kunne være trist. En sang kunne være sinnsstemning. For Elvira kunne en trist sang være salve på såret hvis hun var trist. En glad sang kunne gi henne et hav av energi hvis hun var glad. Med sang var det mulig å sette ord på følelsene, og med en melodi var det nesten mulig å sette følelser på følelsene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men løsninga er ikke å late som om ingenting har skjedd, og at ingenting er galt, det er jo det som skapte problemer i utgangspunktet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tenk å leve i en musikal. Da kunne man ha stoppet livet, og sunget ut, for så å forsette som om ingenting hadde hendt, bare at man hadde fått uttrykt seg, og fått ut det man grublet på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

En liste over bøker jeg har lest i 2011. Den blir oppdatert jevnlig når jeg har lest flere bøker.


Godt sagt! (0) Varsle Svar