Sy klær til kidsa

av (forfatter).

Gyldendal 2013 Spiral

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Leken sybok fra Norges mest fargerike motedesigner!

Finn frem symaskinen - her er syboken du har ventet på! Fam Irvoll presenterer sine mest populære modeller i Sy klær til kidsa, hvor alle plaggene kommer i størrelse 2-10 år. Her får du oppskrifter på bl.a. hårbøyler, kjoler og skjørt og unisexplagg som trøyer, bukser og gensere. Design og utforming bærer umiskjennelig preg av Irvolls estetikk, og boken er gjennomillustrert av forfatteren. Mønsterark er selvfølgelig inkludert.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2013

Format Spiral

ISBN13 9788205421530

EAN 9788205421530

Språk Bokmål

Sider 124

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Nei, nei, nei. Dette var ikke boken for meg. Noe var min egen feil, klærne er opp til 10 år i størrelse, så det er bare yngste jeg kan sy til, men dette sto klart og tydelig i omtalen. Men resten var heller ikke min tekopp. For meg blir det rett og slett en uheldig mix fordi: Mønstrene er veldig enkle, men forklaringene er ikke spesielt gode. Jeg tenker at hvis dette skal være en nybegynnerbok burde forklaringene ha vært mye mer utfyllende og bedre illustrert, og hvis det skal være en bok for de som kan lese forklaringene burde det ha vært mye mer spennende detaljer på klænre. Noe er selvfølgelig også personlig smak. Jeg likte ikke utseende på boka, ikke bildene, ikke layouten og ikke stylingen - men alt dette hadde jeg oversett hvis jeg hadde syntes at mønstrene var spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket