Antologi redigert, skrevet og illustrert av over 30 kvinner med bakgrunn i et tjuetalls land, nå bosatt i Skandinavia. Boka spenner over et mangfold av temaer og erfaringer, fra nostalgiske minner om hjemlandet til samfunnskritikk og frigjøring fra de mange stengsler som møter kvinner verden over.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 1995
ISBN13 9788202152215
EAN 9788202152215
Nordens havn
Din bortvendte/ rygg/ var og forble/ navnet/ på alle mine sorger/
av Ivanci Perisic
Se alle bokelskere som følger dette verket"Bindestreksnordmenn". Forfattere med tilhørighet til flere land enn Norge. Enten de er født i et annet land eller norskfødte med én eller begge foreldre fra annet land enn Norge. Adopterte er dermed med på lista. Det er en stor variasjon som vises her - heldigvis.
Obs - lista er under arbeid, så kom gjerne med tips :-)