Mørk engel

ønskemesterens datter

av (forfatter) og Silje Beite Løken (oversetter).

Bazar 2012 Innbundet

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka Mørk engel hos antikvariat.net! Her finner du sjeldne titler!

Den 17 år gamle kunststudenten Karou er ikke som andre tenåringer. Hun er født med naturlig blått hår, tegner monstre som muligens er virkelige, forsvinner på mystiske "ærend" og snakker mange språk som ikke alle er menneskespråk. På søken etter sannheten om seg selv møter hun den vakre, forfulgte Akiva, og fanges i en brutal krig med vesener fra en parallell verden. Dette er den første boka om Karou.

Mørk Engel er en fantasyroman ulik noen annen. 'De verdensbyggende beskrivelsene er nok til å gi deg hjertebank' mener anmelderen i The New York Times, der den også er utvalgt til Editors Choice list. Boken tar oss med til Praha og inn i en verden vi aldri før har sett: Rundt om i verden dukker det opp håndavtrykk som er brent inn i helt vanlige dører. I en mørk og støvete butikk har en djevels beholdning av mennesketenner blitt faretruende liten. Og i de trange smugene i Praha er Karou, en ung kunststudent i søken etter sin egen ukjente historie, i ferd med å bli fanget i en brutal krig med vesener fra en parallell verden. Da en av de fremmede - vakre, forfulgte Akiva - setter øynene i henne i en bakgate i Marrakesh, befinner hun seg snart i en krig mellom engler og demoner, hemmeligheter kommer for dagen og en kjærlighetshistorie med røtter i en brutal fortid oppstår. Men kommer Karou til å angre på at hun søkte sannheten om seg selv?

Forlag Bazar

Utgivelsesår 2012

Genre Fantastisk litteratur

Lesenivå 12-16

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler om verket

Det var en gang kjærlighet oppsto mellom en engel og en djevel. Det endte ikke godt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Håp er ekte trolldom.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja. Bare synd han er århundrets rævhull. "Et digert, dumt hull" nikket Zuzana. En vandrende og snakkende sprekk. "Sprekk" Zuzana lo. "Den var bra."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lister som inneholder dette verket

NPR har sanket stemmer fra leserne sine, og her er de 100 best likte romanene for ungdom og unge voksne i rangert rekkefølge. Førsteplassen er kanskje ikke noen overraskelse...

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

• "Åndejegerne - bok 1" av Magne Hovden
  • "Charliblogg - roman" av Eldrid Johansen
  • "Pegasus og flammen" av Kate O'Hearn
  • "En skytsengels dagbok" av Carolyn Jess-Cooke
  • "Den grønne sirkelen" av Stefan Casta
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver