Det Lykkelige Arabien. Arabia Felix. The Danish expedition of 1761-1767. Translated by James and Kathleen McFarlane. With illustrations including maps

av (forfatter), James Walter Macfarlane (forfatter) og Kathleen Macfarlane (forfatter).

Unknown Binding

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (2 terningkast.)

14 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Bokdetaljer

Format Unknown Binding

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Arabia Felix: The Danish Expedition of 1761-1767

Arabia Felix er den fortryllende sanne historien om en vitenskapelig ekspedisjon som har kommet katastrofalt på avveie. En vintermorgen i 1761 forlater seks menn København sjøveien - en botaniker, en filolog, en astronom, en lege, en kunstner og deres tjener - en dårlig sammensatt gruppe menn som misliker og mistillit til hverandre fra begynnelsen av. Dette er medlemmene av den første danske ekspedisjonen til Arabia Felix, som Jemen den gang ble kjent, det første organiserte angrepet inn i et hjørne av verden som var ukjent for europeere, et foretak som hadde støtte fra den danske kronen og som ble fulgt opp i hele Europa. Ekspedisjonen tok seg til Tyrkia og Egypt, da medlemmene allerede aktivt forsøkte å undergrave og til og med drepe hverandre, før de forsvant inn i den harde ørkenen som var deres destinasjon. Nesten syv år senere vendte en enkelt overlevende tilbake til Danmark for å finne seg en glemt mann og alle eksemplarene som ble sendt tilbake ødelagt av omsorgssvikt.

Basert på dagbøker, notatbøker og skisser som lå ulest i danske arkiver frem til det tjuende århundre, er Arabia Felix både en komedie av intellektuell rivalisering og svært dårlige manerer og en fullstendig absorberende fortelling om høye eventyr.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Mine beste leseropplevelser


Godt sagt! (0) Varsle Svar