Betroelsen
Gjennomsnittlig terningkast:
4.60
av 6,
basert på 5 terningkast.
Likte du denne? Vi har bokanbefalinger!
Finn denne boka på ditt nærmeste bibliotek:
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen:
Det var på setra det skjedde, for et par år siden. Malis søster Margrethe, ble forelsket i den sjarmerende Bengt. En stund av berusende lykke førte til skam og nedverdigelse, og en fødsel i skjul. Når Margrethe finner tilbake til sin elskede, ønsker Mali å være lykkelig på hennes vegne. Samtidig blir Malis egen ulykke enda tydeligere, hun kan ikke gi sin mann en ektefødt sønn, noe som ville gjort livet hennes så mye lettere å leve. Nå lever hun på en løgn.
- Genre: Romantikk
emne
nyeste post av
oppdatert
Sitater fra denne boka
For hans skyld kunne hun tåle alt, tenkte hun. Han var frukten av ekte kjærlighet, han var livet: nåtiden og fremtiden.
godt sagt (0)
Er denne teksten i strid med denne enkle retningslinjen?
Mali satt der og ønsket at kunne sitte slik alltid;føle på freden og den gode varmen. Ikke ha angst for noe eller noen, tenkte hun. Ikke måtte passe på alt hun sa og gjorde. Bare sitte stille og la den gode sola varme henne.
godt sagt (1)
Boktall
gjenomsnittlig alder på eiere
av eierne oppgir å være hankjønn
av leserne avbrøt denne boka
4,60 (5)
gjennomsnittlig terningkast
Vil du være med å påvirke disse tallene? Oppgi fødselsår og kjønn på innstillinger, trill terningkast og markér en tilstand på bøkene dine.
Lister som inneholder denne boka
En liste over bøker jeg har lest i 2011. Den blir oppdatert jevnlig når jeg har lest flere bøker.
godt sagt (0)