Å bekjempe sjenanse og sosial angst hos barn

av (forfatter), Cathy Creswell (forfatter) og Petter Røen (oversetter).

Tapir akademisk forlag 2011 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Første del av boken gir en kort innføring i hva sosial angst og sjenanse er, hvordan man gjenkjenner det hos barnet og hvordan det oppstår. Andre del gir konkrete råd og fremgangsmåter for hvordan man kan hjelpe sjenerte og engstelige barn. Siste del handler om skolevegring og problematferd.

Omtale fra forlaget

Mange barn er naturlig sjenerte, men ekstrem sjenanse og sosial angst kan bli et stort problem. Disse barna vegrer seg gjerne for å gå på skolen, de får ikke så lett venner, og de kan også utvikle sosial angst i voksen alder. Basert på sine erfaringer med å arbeide med hundrevis av barn og foreldre, forteller psykologene Lucy Willetts og Cathy Creswell hvordan foreldre kan hjelpe sjenerte barn med å utfordre tanker og handlingsmønstre og til å bli mer selvsikre.
Denne boka - forteller deg hva som skaper sjenanse, og hvordan du kan gjenkjenne det hos barnet ditt - lærer deg hvordan du kan hjelpe barnet ditt med å forholde seg til sine bekymringer ved hjelp av teknikker fra kognitiv atferdsterapi - gir deg råd om hvordan du kan hjelpe din sjenerte eller sosialt engstelige tenåring - tar opp skolevegring og problematferd
Boka er uunnværlig for foreldre, lærere og alle som jobber med barn.

Bokdetaljer

Forlag Tapir akademisk forlag

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9788251925020

EAN 9788251925020

Serie En selvhjelpsguide basert på kognitiv atferdsterapi

Språk Bokmål

Sider 255

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Veldig bra bok. Jeg har lest flere av bøkene i denne serien, og dette er selvhjelpsbøker som er bygget på reell kompetanske (kognitiv adferdsterapi) i motsetning til mange andre bøker i denne sjangeren. Boken er på mange måter mer en oppskriftsbok, og burde heller kategoriseres sammen med strikkeoppskrifter og matoppskrifter i og med at det fordrer handling heller enn lesing.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket