Jeg tenker at kanskje mange har fri etter kl 12 i dag eller har kortere dag eller til og med tatt seg fri. Jeg har selv tatt meg fri og hatt mange timer til å lese og kose seg med det. Jeg skal nå lese litt påskekrim nemlig dukkehuset av M.J Arlidge en ny forfatter jeg ikke har lest noe fra så det er spennende. Har lest en god del krim i påsken som passer veldig fint.

Hva leser du denne helgen eller i påsken?

Ønsker alle gode og fine dager i påsken med en god bok :) God helg og god påske :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Dukkehuset likte jeg veldig godt!
I påsken leser jeg etter innfallsmetoden. Jeg har 50+ bøker på leselista, så det er masse å velge mellom. I dag startet jeg på Olive Kitteridge, av Elizabeth Strout. Den er periodens bok i lesesirkelen her på Bokelskere. Så har jeg plukket fram en krim: Sekten, av Camilla Läckberg og Henrik Fexeus. Den virker lovende. Ønsker alle en fin påske :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så gøy at du likte dukkehuset. Håper Olive Kitteridgde faller i smak, jeg likte det i hvert fall utrolig godt og synes Strout er flink med å beskrive ulike mennesker opplevelser, følelser og gjør at man forstår at Olive er ganske unik menneske med mange fasetter. Krim hørtes også fint ut. Håper du får en god lesning og ha en god påske :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har de 7 første av Lãckberg.
Sekten er andre del i serien om etterforskeren Mina og mentalisten VincentSekten er andre del i serien om etterforskeren Mina og mentalisten Vincent.
Har du lest Mentalisten som er den første i serien? Er denne serien like gode som den første serien hun skrev?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror jeg vil starte med Portrait of a Turkish Family (Adjø Istanbul) av Irfan Orga
Jeg har også The Caravan Moves On av samme forfatter.

I tillegg kjøpte jeg Turkish Cooking / Cooking with Yogurt som jeg skal se nærmere på. På Youtube er der flere fra Tyrkia som baker og skal se om boken inneholder noen av deres oppskrifter.
Utenlandske (eldre) bøker finner jeg på bookfinder . com - både nye & brukte

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Interresante bøker du leser. Håper du får en god lesning og ha en god påske :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

To påskegule bøker står på planen; ## yellowface ## og Samlede verker
Heldigvis meldt regn og dritvêr 😁

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Påskegult hørtes også fint ut. Har hørt mye om yellowface.Ønsker deg en god lesning og god påske :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

JBTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTorill RevheimTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieHanne Kvernmo RyeIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TNina J.B.PiippokattaGrete AastorpHeidiRandiHeidi HoltanMorten Jensen