Et utvalg forfattere som hadde fortjent å vinne gjev pris.


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Nå begynte jeg å glede meg til torsdag. Det er alltid spennende! Enten skal man få øynene opp for en ny spennende forfatter, eller applaudere en god gammel kjenning med velfortjent ros. Syns de andre prisene har satt en god standard i år, så regner med litteraturen følger på i samme klasse!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg håper Margaret Atwood eller Per Olov Enquist får prisen i år, jeg synes de er fantastiske begge to. Men det blir sikkert en annen... Tror uansett du har sirkla inn noen gode kandidater her. Kanskje Alice Munro? Har jo vært snakk om henne i mange, mange år. Blir spennende å se uansett:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Personlig mener jeg at Murakami fortjener prisen, men samtidig mener jeg at han ikke trenger den iom at han allerede er verdenskjent... Prisen bør etter min mening gå til en mer ukjent forfatter som pr dags dato ikke får den oppmerksomheten vedkommende fortjener...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er sikkert ikke en dum liste dette. Men synes Nobels Litteraturpris har en tedens til å nominere (om ikke alltid kåre) etter de helt spesielle, noe ukjente genier. Vanligvis er de fleste av de nominerte iallefall for meg noe ukjente.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig i dette:P Jeg så og si forventer å finne nesten bare ukjente forfattere på en sånn liste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Definitivt Cormac McCarthy!:)Han skriver så rått og flott.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skjønner ikke hva "Ut å stjæle..." gjør på denne listen. Den er ikke så verrst, men alvorlig talt.... Dette er en litt annen liga.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mitt tips er Philip Roth.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumKirsten LundStig TCamillaHarald KPrunellaMarit MogstadsiljehusmorReidun SvensliInge KnoffGrete AastorpnefertitiHanne Kvernmo RyeToveStine Sevilhaug