Love me tender

av (forfatter) og Gøril Eldøen (oversetter).

Bonnier norsk forlag 2024 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

6 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Constance forlater juristkarrieren, den fasjonable leiligheten midt i Paris og Laurent, ektemannen gjennom tjue år. Da hun forteller ham at hun er lesbisk, gjør han sitt ytterste for at
hun ikke skal få tilbringe tid sammen med deres åtte år gamle sønn Paul. I en absurd rettssak mister hun foreldreansvaret og tildeles samvær én time hver fjortende dag under tilsyn.
Det nye livet utforskes med en eksplosiv intensitet. Hun har kortvarige affærer med en rekke kvinner i alle aldre. De er helt forskjellige, i alder, kropp, språk og livsstil, men så fort de vil ha mer av henne, beveger hun seg videre. Hun leser, skriver, røyker og svømmer, og når natten faller på, sover hun på sofaer eller i knøttsmå lånte rom.

Hvem dikterer vilkårene for kjærlighet? Finnes det virkelig en riktig og en feil måte å elske noen på? Og i så fall, hvorfor kan man ikke bare gi faen i det? Love Me Tender er en roman
om seksualitet, moderskap og normer.

Constance Debré er født i 1972 og oppvokst i Paris. Hun kommer fra et velkjent fransk familiedynasti, og er barnebarn av Michel Debré, som var statsminister under Charles de Gaulle. Debré er selv utdannet jurist og jobbet i tjue år som høyprofilert forsvarsadvokat. Hun har skrevet fire romaner og fikk sitt internasjonale gjennombrudd med Love Me Tender, som er hennes første utgivelse på norsk.

Bokdetaljer

Forlag Bonnier norsk forlag

Utgivelsesår 2024

Format Innbundet

ISBN13 9788234718281

EAN 9788234718281

Genre Biografisk litteratur

Omtalt sted Paris

Omtalt person Constance Debré

Språk Bokmål

Sider 138

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Sterk roman basert på forfatterens eget liv hvor hun etter tyve år som forsvarsadvokat slutter i jobben, skiller seg og lever ut sin homofile legning. Hun kjemper en voldsom kamp for å få samværsrett for sin lille sønn.

Brutalt ærlig og usensurert! Anbefales på det aller sterkeste!

Les gjerne hele omtalen her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

6 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket