Er det flere her som har nettbrett? Noen som vet hvordan jeg flytter bøker inn i bokhylla mi?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Godt spørsmål det vet jeg dessverre ikke, vet noen andre :)?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har fått hjelp :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er heller ikke helt sikker på hva du mener…men når du søker på en bok og du får opp siden til boka, under bilde av boka er det to muligheter, trykker du på Boksamling blir boka automatisk registrert på siden din. Her får du også 3 muligheter til å sortere, enten lesetilstand (om du skal lese, ønske eller leser boka), bokhylle (her kan du sortere bøker etter emner du selv lager eks noveller) og så lesedato da du begynte eller avsluttet lesingen.
Håper det var dette du spurte om!!! :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk, takk, det var var akkurat dette jeg spurte om :)
Pluss endel tilleggsinfo jeg ble veldig glad for

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skjønner ikke helt hva du mener. Når du klikker på "følger" av boken skal det skje automatisk. Inne på din side kan du lage egne hyller, da drar du bare bøkene inn i den hyllen du vil de skal være. Det må a være likt både på PC & nettbrett.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å, takk! Jeg har ikke forstått det med å følge:)
Nå kan jeg jo gi terningkast også :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er godt å høre. Det er bare å skrive om problemer en har her og så vil vi andre bidra så godt vi kan. Noe som er opplagt for en - er ikke for andre. Vi opplever ting forskjellig fra tid til annen og så kommer det an på hvor tankene våre er henne samtidig (om de er opptatt med andre ting)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Karamasov11VibekeChristoffer SmedaasINA TORNESKirsten LundLise MuntheCathrine PedersenAnneWangBjørg L.BookiacHilde H HelsethTrude JensenPiippokattaHarald KBjørg Marit TinholtStig TEvaHelena EJulie StensethBerit B LieTor-Arne JensenBenteBeathe SolbergAnnaCamillaMathiasAina LøhreTuridmajaTine SundalPirelliAnne-Stine Ruud HusevågFriskusenBerit RBente L.Hilde Merete GjessingHanne Kvernmo RyeEirin EftevandLinda NyrudEgil Stangelandmay britt Fagertveit