Dette er Margit Sandemos debutroman fra 1964, første gang publisert i Norsk Ukeblad. Denne romanen gir jeg fullt score til - til å være en debutroman treffer Margit Sandemo blink, og har alle ingrediensene hun siden skulle bli så kjent for. Kari Land kommer tilbake til sin barndomsbygd, og havner midt opp i et mord og får tre ulike friere. Den er full av spenning, humor og gode beskrivelser. Bravo Sandemo!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Den leste jeg da den kom i Norsk Ukeblad sommeren 1964! Jeg var 14 år og syntes den var helt fantastisk, - særlig det at den foregikk i Norge, det var helt uvanlig. Jeg var på hytta med storesøster og en venninne, og når bladet kom, hadde vi høytlesing av romanen, alle var like spente!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHeidi HoltanStig TAnne-Stine Ruud HusevågLeseberta_23Tine VictoriaDemeterVannflaskeMarianne AugustaTheaSigrid Blytt TøsdalPiippokattaTorill RevheimHanne Kvernmo RyeLailaEinoniesiljehusmorTone HTanteMamieEivind  VaksvikEvaTorJoannAnn ChristinIngunn SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLars MæhlumHeidiSynnøve H HoelLinda NyrudIngunn ØvrebøFindusAnniken RøilMads Leonard HolvikIreneleserLisbeth Kingsrud KvistenBeathe SolbergReidun SvensliNorahMorten Bolstad