Dystopisk klassiker og mesterverk. Dessverre er dagens verden nærmere bokas verden enn da den kom ut første gang.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg leste boka første gang for 10-12 år siden, men leste den på nytt nå. En ting er Atwood språk som treffer så bra. Hun har en skrivemåte som treffer meg. Jeg anbefaler første kapittel i boka, på 2,5 side så beskriver hun alt i en forandring fra frihet til undertrykkelse, mesterlig!

Det skremmende ved 2.gangs lesing er at det jeg for mange år siden tenkte var en vel ekstrem dystopi, nå er nær virkelighet for kvinner i endel fundamentalistiske samfunn. Farlige krefter på det mørke nettet prøver også å fremme slike ideer, der noen mennesker er mer verdt enn andre, og der det utvikles et fiendebilde vi alle bør bli vettskremt av.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaIngeborg GSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy EnglundlittymseKaramasov11Mathias