Denne boken var en fryd å lese! Drivende, underholdene og umulig å legge ifra seg. De utrolige vendingene og sannhetene gjør virkelig boken til en av de beste jeg har lest i år!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Helt enig, fantastisk bok, overraskelser hele veien og ikke et dødpunkt på 617 sider. Dette er bare årets bok og den annbefales sterkt. Er alltid skeptisk når bøker roses i skyene, men i dette tilfelle er det fortjent. En sterk sekser. Løp og kjøp!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, spennende var den - men er det en bok man vil huske lenge, lenge? Man hadde det i hvert fall hyggelig mens man leste eller lyttet den. Lenge siden den er lest, men jeg kom over kladd-notatene på den i dag, så fikk jeg repetert den, og omtalt den i bloggen
Det er et fåtall av bøkene jeg leser som jeg får tid til å blogge om, av og til kommer jeg over notater tatt under lesingen, og så blir det en blogg-post likevel, slik også med denne, lest for lenge siden. Det er ikke alt man leser man rekker å blogge på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GTuridmajaHelen SkogIrakkHarald AndersenAnne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30Margrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy Englund