Den siste uka har jeg opplevd at når jeg endrer status på ei bok fra leser til har lest, så blir boka dobbeltregistrert. Telleren for antall leste bøker i år er heller ikke riktig. Er det noe jeg gjør feil?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 23 svar.

sliter med dette jeg også, når jeg har registrert en bok som "leser" og endrer til "har lest" og legger til leseår, så kommer det opp at jeg har lest to ganger... Noe som kan gjøres på en annen måte for å unngå dette?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, jeg har ikke funnet noen annen løsning enn at jeg alltid går inn og sletter den ene etterpå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sånn har det vært hos meg også de siste dagene. Har lest de andre innleggene i denne tråden, og jeg går frem nesten på samme måte som deg. (Bortsett fra at jeg disse gangene har valgt "Sett til dagens dato" - og når jeg lagrer, blir det registrert at "Du har lest denne 2 ganger (2011)".) Kan ikke huske at jeg har fått dobbeltregistrert like lenge som deg, men fenomenet eksisterer i alle fall fortsatt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har det samme problemet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Også jeg får til stadighet dobbeltregistrereinger, men har etter å ha slettet flere runder oppdaget at dette bare forekommer dersom jeg bruker funksjonen dagens dato. Hvis jeg skriver inn datoen manuelt registreres bare 1 bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg får fremdeles dobbeltregistreringer uansett på hvilken måte jeg registrerer bøkene, så jeg må nå alltid gå inn og slette den ene "har-lest-datoen".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har også fått dobbeltregistreringer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er veldig merkelig, for jeg bruker "sett til dagens dato" hver gang jeg har lest en bok, og har aldri fått noen dobbeltregistreringer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har heller ikke oppdaget dobbeltregistrering på bøker og bruker stort sett "sett til dagens dato".

Det jeg har oppdaget er at hvis jeg leser en bok flere ganger i løpet av et år vil den dukke opp flere ganger hvis jeg klikker på lest i 2010 f. eks.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg registrerer måned og år når jeg får doble registreringer. Takk for tipset - skal prøve å legge inn hele datoen manuelt neste gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette har også dukket opp hos meg. Men, jeg bare slettet den ene av "har lest" og "lesedato", da ble det bra. Bøkene som la seg dobblet ble bare registrert som 1 i har lest 2011. Merkverdige saker kan skje med slike duppeditter..:o) de to siste jeg har lagt til har oppført seg "normalt". :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har nå forsøkt å gjenskape feilen i flere nettlesere, både i windows 7 og os x, men klarer det ikke :-(.

Kunne du forsøkt å gi meg en helt nøyaktig oppskrift på hvordan jeg kan dobbelregistrere en bok selv? Gjerne med lenker til akkurat de sidene jeg må gå til for legge til/endre tilstand

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tok et eksempel og la inn Piet Hein i søkefeltet. La så til boka "Gruk fra alle årene" med status "leser". Gikk så til Din side/profil og trykket på boka. La inn status som "har lest". Derfra la jeg også inn lesedato til mai 2011. Da registrerer den at jeg har lest boka to ganger, og med dato 1. mai 2011 på begge. Telleren over leste bøker i 2011 har da endret seg fra 28 til 30 (skal egentlig stå på 27). Jeg klikker på rediger på lesedatoer og sletter den ene. Telleren går da ned til 29.
De tre siste bøkene jeg har lagt inn som lest er: Gruk, Gravstille av Arnaldur Indridason og En by som Alice av Nevil Shute. Jeg tror ikke det har vært feil med registreringene før dette.
Jeg kan kanskje legge til at det i oversikten i "Din side/Boksamling" tidligere har kommet opp to bilder av samme bok, men den feilen greide jeg ikke å gjenskape i dag.
Ble dette forståelig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ahh - nå forstår jeg! (Tror jeg.)

Jeg har til og med klart å gjøre det selv.

Jeg gjorde det ved å klikke lynraskt på "Lagre"-knappen ved datofeltet to ganger, da ble det lagret to lesedatoer.

Er det slik du også har gjort? (Dobbelklikket på lagre-knappen?)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå prøvde jeg på nytt, og er sikker på at jeg ikke dobbeltklikket på lagre-knappen. Den påstår likevel at jeg har lest boka to ganger, og telleren gikk opp fra 29 til 31. Så slettet jeg boka fra samlingen min, men telleren står fremdeles på 31...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok. Det er mulig at dette kommer av at lesedatoene lagres uavhengig av bøker i boksamlingen.

Dette vil si at om du fjerner en bok fra samlingen din etter at du har sagt at du leste den i feks 2011, så fjernes ikke lesedatoen selv om du fjerner boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg opplevde dette i kveld med Jo fortere jeg går jo mindre er jeg. Ble registrert som to leste bøker. Slettet dem og la boken inn på nytt. Da ble det bare én.
Meget mystisk... (Explorer)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal undersøke dette!

Kan du fortelle meg hvilken nettleser du bruker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I dag fungerte det greit da jeg brukte Opera som nettleser. De bøkene jeg registrerte tidligere denne uka via IE, ga fremdeles dobbeltregistreringer, så det tyder på at problemet er knyttet til nettleser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har samme problem (telleren sier at jeg har lest 50 bøker i år, men jeg har bare lest 49. Har ikke funnet ut hvilken bok som er dobbeltregistrert), og jeg bruker Google Chrome, men Mozilla 4 gir samme resultat, så jeg tror ikke det er nettleseren det kommer an på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg bruker Internett Explorer 8 på denne PC'en (bør vel snart oppgradere til en nyere versjon...). Har i de tilfellene hvor jeg har hatt problemet, slettet den ene utgaven, men da forsvant begge. La så inn på nytt, men da tror den at jeg har lest boka to ganger. Slettet den ene av disse "lest"-registreringene. Telleren over leste bøker henger da ikke med. I år har jeg 26 bøker som står der som lest, mens telleren tror det er 28.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg bruker og Internett Explore...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette skjer med meg også, og har jo ikke skjedd før, så det må være en feil av noe annet slag enn at vi gjør det på feil måte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødEllen E. MartolSynnøve H HoelKirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWang