Denne boka synest jeg rett og slett var kjedelig.Starten var bra og jeg synest det virket lovende,men ble dessverre skuffet.Denne boka klarte ikke å fenge meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ikke meg heller, kjedelig og langtrukken, huff og huff.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Må desverre si meg enig. Jeg likte starten, men så ble den for lang og uten at det skjedde noe intr. Det jeg likte best med boka var bildet på omslaget.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så rart. Jeg synes det var en av de absolutt bedre bøkene jeg leste i 2010. Det var en spennende og fengende historie fra et, for meg, ukjent miljø. Det var også et interessant tidsbilde fra London på den tiden, og godt skrevet. Jeg har anbefalt den til flere, og fått veldig gode tilbakemeldinger.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Her må jeg være enig med deg Heidi B, jeg har nettopp lest ut boken selv og synes den var bra. En av de bedre jeg har lest i år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har akkurat avslutett denne boka, og jeg likte den svært godt. Men så elsker jeg jo historiske romaner. Syns det er flott at det skrives om kvinnenes kamp for å komme inn i arbeidslivet, ofte med livet som innsats. Bare så synd der ikke blir fler bøker fra henne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødThea