Lett og ledig, men samtidig dypdykkende sommerlektyre. For det første har Sigurd Hoel et flott språk. Det er i overmåte korrekt, men det har likevel en flyt. Historien om de fire parene som skal tilbringe sommeren på en sommerlig øy er både interessant og spennende, men tidvis skinner det gjennom at dette er en bok skrevet tidlig i et forfatterskap. Karakterene blir kunstige og fremmede. Man rekker aldri vinne sympati med dem. Men alt i alt er det en bok verdt å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig! Sigurd Hoel har et skarpt blikk på livet og menneskene. Og hans måte å beskrive observasjonene på er verdt å få med seg - også her i en tidlig roman. Tror jeg skal ta frem denne igjen i sommer, ja.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Elisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaa