En velskrevet og finurlig bok som handler om hovedpersonen Prontek liv gjennom Kjærlighet, usikkerhet og personlige omveltninger. Den første delen som handler om den fredfulle oppveksten foregår i Sarajevo. Den andre delen som handler om studentlivet i Kiev, i den urolige politiske perioden rundt 1991. Den tredje delen omhandler han som immigrant i Chicago, der han prøver å leve så godt han kan.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Vil du anbefale boka? Kven passer boka for? Kva får eg igjen med å lese den? :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vil anbefale den til samfunnengasjerte og de som er opptatt av menneskelig utvikling. Den er også skrevet på en måte som gjør at jeg lever meg mere inn i boken. Jeg sitter igjen med flere interessante menneskeligeskildringer og en større lyst til å lese mere av samme forfatter og lignende bøker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Når ein får lyst å lese fleire bøker av samme forfatter, betyr det oftest at det er ei god bok :-) Takk for godt svar .-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Christofer GabrielsenIngunn SAnneWangPiippokattaMarit HåverstadTherese LiergretemorNina J.B.Karamasov11Readninggirl30SolveigPerSpelemannThomas Heie H.Tore OlsenLilleviMartine GulbrandsenTor-Arne JensenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KKjell F TislevollHilde H HelsethEivind  VaksvikMads Leonard HolvikMonica  SkybakmoenStig TmgeAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryLailaKaren RamsvikAmanda AHanneEllen E. MartolMalinn HjortlandEli HagelundAnita S.LinnNikkaGladleser