Jeg har lest denne flere ganger. Blir bare bedre å bedre !!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Denne var rett og slett nydelig. Veldig vakkert språk. Må nok kjøpe denne så jeg får lest den igjen. Hadde jeg ikke hatt annet å lese, ville jeg startet på nytt ikveld. vil definitivt lese mer av henne. Lurer på om det er noe av Allende som IKKE er verdt å lese?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det meste er svært leseverdig, men kanskje er hennes siste "Øya under havet" en av hennes aller beste. Hvis du har hele hennes forfatterskap tilgode har du mye å glede deg til. Lykke til

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk :) Ja, ble ferdig med første Allende-bok i går, og vil gjerne ha mer. Da skal jeg se hva de har på biblioteket i første omgang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det meste hun har skrevet, er verdt å lese - men Åndenes hus er en av de aller beste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har nettopp lese Åndenes hus for andre gong, nå som lydbok. Er einig med deg i at denne boka høyrer til blant Isabel Allende sin aller beste bøker. Hadde nesten gløymt kor god ho eigentleg er. Romanen er medrivande, - her er kjærleik, tragediar, spøkelser, politikk... Alt vove inn i forteljinga om ein familie, og på eit tydeleg bakteppe av Chile si historie frå 1900 til 1973.
Boka er godt lesen av Birgitte Victoria Svendsen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har også lest denne boka minst to ganger og den er en av mine favoritter! Synes også det er den beste boka Isabel Allende har skrevet til nå. Filmen er også veldig bra, sett den?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Eg har ikkje sett filmen, men skal nok gjere det snart. Har lese gode anmeldelsar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig! Dette er en av mine klare favorittbøker. Og har dere ikke sett filmen kan jeg virkelig anbefale den. Den er definitivt verdig boken med gode skuespillere.

Jeg var på loppemarked i helgen, og der fant jeg tre bøker av Allende som jeg ikke har lest. Gleder meg til å få tid til å dale ned i sofakroken med selskap av dem. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tenkte jeg skulle la filmen ligge, rett og slett fordi jeg ikke kan se for meg boka filmatisert, men om den er så bra må jeg vel nesten se den :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg filmen liggende foran meg, og gleder meg til å få sett den i helga :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg oppdaget at det egentlig er unødvendig å svare da jeg leste din kommentar.
Jeg bare MÅÅÅ få være så enig med deg at filmen er helt fantastisk bra.
Jeg synes den var utrulig trofast mot innholdet i boka. Skuespillerne var jo bare så hærlige - helt håndplukka!
Dette er en av de filmer jeg husker!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

No vart eg nysgjerrig! Trur eg må sjå den filmen. Men det er nokre år sidan eg las Åndenes hus, så eg burde nok lesa boka igjen og. Hugsar berre at det var ei fantastisk bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødEllen E. MartolSynnøve H HoelKirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWang