Var drivende i starten men så rotet det seg til! Og til tross for at Coben er nøye med å sørge for at leseren henger med på handlingen (les: teskje) så er jeg likevel slett ikke sikker på at jeg har fått nøstet alle trådene ved bokens slutt. Nå leste jeg denne som lydbok i bilen, så det er mulig jeg har duppet av innimellom. MMS fra mobiltelefon (omtales omstendelig som "kameramobiltelefon" i boken)er en viktig bestanddel i handlingen, men bruken av det utledes på en slik måte at man lurer på om boken ble skrevet på en tid da MMS var veldig nytt? Virker litt utdatert nå. Ordet MMS blir faktisk ikke brukt, derimot "oppringing med bilde".. Jeg var heller ikke helt komfortabel med oppleseren. Ble litt for oppstyltet lesing, for min smak. Og måten kvinnestemmene ble lest på var temmelig irriterende; med lys, usikker stemme. Selv den tøffe politidama Lauren høres ut som en Barbara Cartland-heltinne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det nok lenge siden du skrev dette. Men vil komentere : Jeg holder på med denne boken nå og har nøyaktig samme oppfatning som deg. Jeg trodde det var meg det var noe galt med, men jeg sliter med å finne (e)sensen i denne boken. Har ikke tenkt å gi opp. Lurer på om jeg gidd lese flere av samme forfatter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitJoannMorten BolstadGrete AastorpTjommimgeAnne-Stine Ruud HusevågBente NogvaSivHanne Kvernmo RyeConnieBjørg Marit TinholtEli HagelundLeseberta_23Marianne MTanteMamieReadninggirl30Mads Leonard HolvikMarianne  SkageIna Elisabeth Bøgh VigreTine SundalHarald KPirelliTone HFride LindsethelmeEllen E. MartolPetter Nikolai HansenMalinn HjortlandBjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten LundAvaKjell F TislevollVegard BorgenNorahStig TMarit Håverstad