Der "eselet så..."(http://bokelskere.no/bok/eselet-saa-herrens-engel/174575/ )litteraturens svar på den pianodrevne og bibelske musikeren Nick Cave er "Bunny Munros død" det fuzzdrevne sideprosjektet Grindermans bokbror. Begge med "fitte i fokus", men der Grinderman synger sin "no pussy blues" er det langt fra Bunny Munros problem. Tittelpersonen i boka er en motbydelig type, med overdreven tro på seg selv. En fyr som dras så langt at man kan ende opp med å mislike hele opplegget. Likevel er boka ganske okay. På sin egen Nick Caveske måte. Mørk og dyster, men likevel med en dose rettferdighet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Veldig enig i beskrivelsen =) Jeg har lest den på engelsk (tydeligvis som den eneste til nå på bokelskere) og lagt til min kommentar der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

alpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtBjørg Marit Tinholt