Av en eller annen grunn får jeg ikke lagt inn Camilla Läckbergs "Stenhuggaren" manuelt. Jeg har prøvd flere ganger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg har lagt inn "Stenhuggaren" i den svenske utgaven.
Det som er litt synd med de bøkene jeg har lagt inn selv (og jeg har lagt inn ganske mange bøker og omslagsbilder selv), er at de ofte ikke kommer opp når andre søker på akkurat disse bøkene. Men du finner altså denne boka i min boksamling og kan sikkert legge den til derfra vil jeg tro?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Se om du skriver det feil? Ser du har skrevet Stenhuggaren- altså med a, er det fordi du vil registrere den svenske utgaven, kanskje? Søkte på Stenhuggeren -og der dukket den opp med en gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg ville registrere den svenske utgaven, og hittil har slikt gått greit manuelt, men med denne gikk det altså ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og ikke med denne, heller: Jan Mårtenson: Helgeandsmordet. På svensk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det denne?:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenChristoffer SmedaasThomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJBRoger MartinsenTherese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- HelenBård StørePiippokattaReidun Anette AugustinLailaHelena EGodemineritaolineHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolviksomniferumStine SevilhaugAnne Berit GrønbechLars MæhlumJulie StensethAnnamarithcTonesen81Harald KTheaTove Obrestad WøienRufsetufsaKjetilJorund KorbiKjersti S