Nok en bra krim med fredric drum i topp form. her skal alle leses :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Morsomt å se en så aktiv bokleser som deg, Olsen. Men hva om du tok deg tid til å si noe meningsfyllt om bøkene du anbefaler?

Når det gjelder Gert, er mange av historiene hans skjemmet av lange monologer og forklaringer. Tiradene er puttet i munnen på karakterer, egentlig er det forfatteren selv som forteller meg hva jeg skal mene og tro.

På mange måter liker jeg at forfattere vil noe med bøkene sine. Problemet er at de lange dialogene (forelesningene) vipper meg ut av drømmen, jeg føler meg hensatte til Auditorim 4 og ikke til en fiksjon. Hadde Gert Nygårdshaug tatt seg tid til å bearbide teksten (Show, don't tell), kunnen mannen blitt stor.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

nei synes det holder med å si om boken er bra eller ikke .det er jo mangen som ikke gidder det en gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Poenget er at det faktum at du synes boken er bra ikke egentlig forteller oss noe som helst. Det fine med å skrive litt mer om opplevelsene sine er at man som regel også får masse ut av det selv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundDemeterHeidi HoltanAnn ChristinTralteBjørn SturødReadninggirl30Anniken RøilLars MæhlumbeaverkriekVannflaskeHilde H HelsethNeraPer Åge SerigstadLinnIngeborg GKjerstiKjersti SIngvild SKarin BergLisbeth Marie UvaagKaramasov11Bjørg RistvedtGro-Anita RoenEileen BørresenLisbeth Kingsrud KvistenCarine OlsrødNorahHilde VrangsagenLise MuntheKarin  JensenKristin_HanneReidun Anette Augustin