eg synes den var bra .begynner du på denne klarer du ikke å ligge den i fra deg .ypperlig ferie lektyr

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Nå har jeg lest boka ferdig og vet ikke helt hva jeg synes. Denne form for grøsser er nok ikke helt i min sjanger, men det som var bra med boka var skildringene av menneskene. Hvordan vi mennesker reagerer når vi havner i vanskelige situasjoner, hvordan vi går på akkord med egne prinsipp og moral. Men selve historien var ikke helt min greie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har den på engelsk. Har helt glemt at jeg hadde den. Skal lese den så fort det lar seg gjøre. Må bare lese noen andre bøker først:) Men takk for påminnelsne:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Takk, syntes dette omslaget var litt kjent og fant den i hylla mi. Kommer fra Mammutsalget tror jeg? Kan være fint med en grøsser nå som jeg har måttet legge vekk Bernhard Hval. Klarer ikke å konsentrere meg om noe for tiden og da pleier krim og spenning å være løsningen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValeVannflaskeKjersti STine VictoriaHeidi HoltanLabbelineIngunnJNorahJBLinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit Grønbech