Denne fikk jeg snappet meg meg på Mammutsalget tidligere i år, og jeg gleder meg veldig til å lese favorittnovellene mine og noveller jeg ikke har lest enda. Frode Grytten er fantastisk :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg kjøpte også boka på salget, men har ikke fått lest noe i den før nå i høst. Er ferdig med de to første novellesamlingene, og er helfrelst. Tidligere har jeg bare lest "Bikubesong" og hadde store forventninger. Heldigvis skuffer han ikke. Hos meg får han fram både latter og klump i halsen; det er vekselvis vakkert, vart, morsomt, sårt, rått og fantasifullt. Måten han forteller på får fram levende bilder hos meg - det er nesten som jeg både kan se og føle det han forteller.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldBerit B LieAnn ChristinKirsten LundHarald KStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari FredriksenNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWencheMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas Burøsomniferum