Kan godt anbefales. Dette er nesten som en "typisk norsk" bok (hvis en kan si at det finnes) fordi: Den ukjente som kommer til et lite bygdesamfunn - her en liten landsby på Normandie-kysten.Befolket med en del selsomme og originale personligheter. Den fremmede kvinnen begynner å grave i stedets hemmeligheter, sammen med en annen fremmed mann, som er kommet for å finne ut hva som skjedde da familien hans druknet i en båtulykke for mange år siden. Her er hemmeligheter nok og selvsagt pasjoner! I tillegg flotte naturbeskrivelser. Godt språk, intense dialoger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Eg har lese boka på engelsk (The Breakers). Er einig i at boka absolutt kan anbefalast. Ho er kritikerrost og har fått utmerkelsar. Handlinga går i roleg tempo, men blir ikkje kjedeleg. I grunnen ganske fengslande lesing. Eg-personen har opplevd ei stor, gjennomgripande sorg. Ho kjem til denne vesle franske kystlandsbyen der ho har som jobb å observere og telje fuglar. Ho klarer å avsløre kva som hende i landsbyen for mange år sidan, og som sidan har prega fleire av personane. Sjøen og veret spelar ei stor rolle i romanen. Her finst både fine og dramatiske skildringar. Også gode karakterskildringar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ivar SandKirsten LundGrete AastorpTove Obrestad WøiengretemorAlex NietoIngunn SHanne Kvernmo RyeTine SundalBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibekeReidun SvensliPer Åge SerigstadBertyStig Tchrister hafsten thorsengHeidi LIngunnAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonje