Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jo, jeg skjønner at det ikke er meningen at Catherine og Heathcliff skal være likandes personer. Men selv om historien er gripende på alle måter, så gjorde av en eller annen grunn fortellergrepet mest inntrykk, men det er min mening. Kanskje skulle jeg la boken ligge en stund og så lese den igjen ved en senere anledning. Synes ellers at det er veldig fint at forskjellige personer kan se ulike ting i en og samme historie:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Supplement til boka: Hør "Wuthering Heights" av Kate Bush (som hun lagde når hun var sytten eller noe sånt). Det var sangen som fikk meg til å lese boka :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Pappa spilte den sangen for meg like etter at jeg hadde lest boka i ti-årsalderen. Siden da har jeg vært blodfan av Kate Bush, og samlet på alt jeg kan finne av musikken hennes.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAne