Gremmes nesten litt for å si det men jeg følte ikke at dette var stor litteratur, at den var noe veldig unikt eller spesielt .. Jeg hadde rimelig høye forventninger da jeg så den hadde fått mange bra karakterer og nesten utelukkende positiv respons. Ser av de fleste kommentarene jeg har lest, at jeg er rimelig alene her men jeg får meg ikke til å gi boken mer en en 4'er ... Jeg forstår at folk kjenner seg igjen i karakterene og det gjør jeg også men bok var tidvis relativt kjedelig, de gangene det var en hendelse var den ikke stor/spesielle nok til at jeg klarer å huske hva det var nå et par dager etter at jeg er ferdig med boka.. Selve måten å skrive på minnet litt om ting jeg syns jeg har lest før, kanskje Saabye C, det er dog en del år siden så det er mulig jeg blander litt. Det jeg garantert kommer til å huske er slutten, det gjorde mye av boka for meg, en helt uventet, utradisjonell slutt som nok kommer til å gjøre at jeg faktisk husker denne boken om 10 år.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det er jo ikke stor litteratur, men GOD underholdningslitteratur. Og det er jo bare morsomt å lese om Jarle Klepp:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker ikke å avbryte bøker, for jeg synes det er vanskelig å kunne gi en rettferdig kommentar om jeg ikke selv har lest den ferdig. Denne boken ble likevel en av de bøkene jeg prøver å overbevise meg selv om at jeg skal "komme tilbake til". Der ble den liggende i godt over et år, til etter jeg hadde sett filmen, for jeg hadde lyst til å sammenligne slutten. Boken i seg selv er inget mesterverk, og mangler rett og slett driv. Så nei, du er ikke helt alene, Johannes. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fint å vite at jeg ikke er alene =)Nå har jeg sett filmen også og jeg må si at de har droppet og forandret en del som var bra i boka, likte karakterene da men jeg hadde faktisk mer sans for boka enn filmen ! Og hvordan de kunne ødelegge den fantastisk bra slutten i boka fatter jeg ikke ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg fullførte heller aldri denne boka. Eg er einig i at ho var utan driv og dessutan nokså forutsigbar. Kompani Orheim er mykje betre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Pernille GrimelandBente NogvaVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenThomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJBRoger MartinsenTherese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- HelenBård StøreReidun Anette AugustinLailaHelena E