Glass og aske har blitt sammenlignet med Kate Mortons fabelaktige verker,og det er en skam. Skrivestilen er ordinær, plottet er skremmende kjedelig. Jeg kom til side 150 og da ga jeg opp. Bortkastede penger var det ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig - frem til ca 150 sider. Rett og slett kjedelig. Og uengasjerende karakterer og plott. Men siden jeg "måtte" lese den i forbindelse med en lesesirkel jeg er med i, så måtte jeg lese hele boka. Og den kommer seg VELDIG! Siste 200 sidene var jeg helt hekta, og ble faktisk rørt opptil flere ganger. Noen ganger er bøker slik, og de ender ofte opp som favorittbøker for meg. Kanskje litt som med mennesker? De som virker kjedelige og uengasjerende før du blir ordentlig kjent med dem...?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølGroRufsetufsaGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H HoelHeidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette Augustin