Etter å ha lest om Bunny Munro så sitter jeg igjen med samme følelse som etter å ha lyttet til musikken til Nick Cave. Rått, mørkt og brutalt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg likte svingningene i boka svært godt. Også hvordan man tidlig skjønner hvordan han vil dø. Lot meg faktisk begeistre av denne, og satt tidivis helt oppslukt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Absolutt en Cave'sk bok. Henrivende og ærlig rå. Er enig i at den står i stil til musikken hans. Helt glimrende :o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg også har latt meg begeistre av boken. Den er fabelaktig på en utrolig fæl måte. Morsom, ekkel, kvalm, vond, trist, rørende, sær... Veldig mye på en gang, og det kunne bikket begge veier.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hm, har ikke lest noe av Nick Cave ennå, men er stor fan av musikken hans. Nick Cave & The Bad Seeds har jo laget den ene dystre sangen etter den andre. Kanskje boka er noe for meg?:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, prøv! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok, er jo stor fan av den mørke musikken hans og dette virker som mørk litteratur, så jeg skal se om den fremdeles er å finne på mammutsalg i morgen:o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg Ristvedt