Mange som jeg har snakket med mener at denne boken er forfatterens dårligste bok - og at de ikke forstår budskapet i den. Selv mener jeg at dette er en av de beste bøkene Paulo Coelho har skrevet. For å få den fulle forståelsen i Coelhos forfatterbudskap så er det en fordel å ha lest kabbala, siden han bruker kabbalistiske metaforer og symbolikk i bøkene sine.Dette forsto jeg ført etter at jeg selv begynte å studere kabbala.

Jeg synes utviklingsreisen til hovedpersonen, Brida, er veldig interessant og jeg har veldig lyst til å lese boken på ny.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har bare lest denne av Paulo Coehlo, men fikk veldig lyst til å lese mer av ham!!! Så tankevekkende og filosofisk .. og litt magisk. Love it!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

EvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaKirsten LundJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid HilmerTrude JensenEgil StangelandFrode Tangen