er ryu en verdig murakami?

Denne boka fikk voldsomt mye oppmerksomhet da den kom på dansk i høst, nå har jeg fått tak i et eksemplar fra biblioteket - og sånn smått gått igang.

Først ble jeg overrasket over at det er en krim. Jeg har tydeligvis ikke fulgt helt godt med i timen... Videre er det "den mest skremmende bok siden Silence of the lambs " - nok et varsku... Skal jeg virkelig lese denne tenker jeg.

Etter noen sider er jeg enda mer i tvil. Språket virker stakkato og enkelt, og temaet så langt er en kjip amerikaner som vil se på porno og prostituerte i Tokyos horedistrikter.

Noen som har lest den og har noen meninger eller innspill? Jeg leste noen linjer i Moby Dick på poden min i dag - og syntes kanskje det var mer oppløftende og velbrukt lese tid...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RonnyVannflaskeIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseLisbeth Marie UvaagEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo Ryekntschjrld