En ny favoritt i hylla! Har plukket ut et utdrag fra omtalen jeg skrev i bloggen min :-)

"Black Swan Rising er urban fantasy på sitt aller beste! Den er spennende, stemningsfull og rett og slett eventyrlig. Kulissene er dagens New York, men her er det i tillegg til mennesker, andre vesener også; vampyrer, alver i ulik størrelse og med ulike oppgaver, dverger, vannvesener, drager, onde magikere og demoner.

Garet er en heltinne jeg virkelig likte, hun er en helt vanlig jente som plutselig får en enorm oppgave og får se en verden hun ikke visste om. Hun starter opp som usikker, men vokser med oppgaven etterhvert som hun får opplæring. Denne opplæringen er for øvrig en stor del av romanen. Garet får vite at hun er et Vakttårn, det vil si den som skal beskytte menneskene mot den andre verdenen – og må derfor tilegne seg mange ulike egenskaper for å kunne sloss mot ondskapen som truer. Jeg synes dette gjorde boka veldig spennende og “realistisk” ( ) - i den forstand at hun ikke plutselig fikk superkrefter.

Boka skal være første del i en triologi, og jeg gleder meg til å følge Garet videre! Dette var en vakker og spennende bok som jeg anbefaler alle som liker litt eventyrligheter!"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieAnn ChristinKirsten LundHarald KStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokattaTove Obrestad WøienSissel ElisabethKari FredriksenNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWencheMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo Rye