Utrolig gøy å lese Twilight som tegneserie. Fikk tilbake litt av den følelsen jeg hadde første gang jeg leste Twilight. Karakterene er tegnet mer sånn som Sephenie Meyer så det hele for seg, ikke no Robert Pattinson og Kristen Stewert etterligninger! ELSKER DEN!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Gir deg rett var morro og lese. Men har du ikke lest bøkene.. Så tror jeg den vil være vanskelig og følge med i. Syntes den sprang fort i tingene..

Men som ekstra piff til store fans. Var den jo bra. Men i ratingen min trakk det litt ned at jeg nok ikke ville kunne følge med hvis jeg ikke hadde kjent historien i forveien :)

Ga den 4 ut av 6 stjerner jeg.. Og utrolig flott tegnet :D Det skal de ha pluss for :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenAlice NordliChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. Martol