Veldig bra serie!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Hvilke er de andre bøkene i denne serien - og hvilken nummer i rekken har denne?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nr 1 er: Menneske uten hund 2 En helt annen historie 3 Beretningen om herr Roos 4 De ensomme

Og alle fire er vel verdt å bruke tid på!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tusen takk for den! Her skal det bli mere Nesser etterhvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne er nummer 3! "Menneske uten hund" er den første, og "En helt annen historie" er den andre boken. Veldig bra serie. Og det som kanskje er mest spennende er at alle tre bøkene er lagt opp på helt forskjellige måter i forhold til hvordan historiene fortelles.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oj, dette var spennende å høre. Tusen takk for tipset, nå må jeg lese de andre to. Jeg ble veldig fengsla av plottet i herr Roos. Har rekkefølgen noen betydning, tro?Å, hvor jeg ønsker jeg hadde mere tid til lesing...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror nok ikke rekkefølgen i og for seg er veldig avgjørende, men man blir jo alltid kjent med en karakter (Barbarotti og hans kolleger og familie i dette tilfellet) "på den måten som er ment" når man leser i riktig rekkefølge! Men jeg synes bøkene står godt for seg selv!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Barbarotti, det er vel den nye serien til Nesser.? Jeg likte den godt men rotet litt med den forrige med førstebetjent Van Veeteren. ( de er filmatisert).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagDemeterKirsten LundTanteMamiegretemorTor-Arne JensenmgeTone HTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenVannflaskeRonnyIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenReadninggirl30Kjell PsveinSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland Skjeggerud