Boken i og for seg hadde en ny og herlig plott i seg selv. Boken foregår i det praktfulle England og det er virkelig et miljø for spenning og romanser. Boken begynner litt kjedelig og den virket ikke med en gang så spennede som jeg hadde sett for meg. Handlingen var litt vag og forklaringen til visse vanskelige forhold/hendelser etc, var til tider vanskelig å følge (derfor en lavere terning enn hva jeg kanskje ville ha gitt.)

Men boken i alt, var en god bok. Den ga meg en følelse av å følge med inn i tidsreisene og spenningen. Og jeg håper at de neste bøkene kan gjøre meg litt klokere på noe av det vanskelige jeg ikke klarte å henge med på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

NorahStig TPrunellaMarkus IngebretsenRufsetufsaPiippokattaKarina HillestadSynnøve H HoelRoger MartinsenIrene KnudsenPer LundHarald AndersenKirsten LundAnne Helene MoeToveAnneWangCathrine PedersenMarenKikkan HaugenAnneIrenelesergretemorCarine OlsrødHarald KAnne Berit GrønbechBård StøreStian AxdalGunn DuaasHegeArne SjønnesenalpakkaJulie StensethJan-Olav SelforsAnne-Stine Ruud HusevågLeseaaseSigrid NygaardIngeborg GThomas Røst StenerudEgil StangelandBirgitte Veland Larsen