Boka begynte rett in i handlingen, slik jeg elsker en bok begynnelse. Man sitter ikke å venter på at noe skal skje, og personene var med en gang inne i vanskeligheter. Boken var for så vidt litt vanskelig å komme seg inn i, jeg fikk ikke med meg hva som var betydningen av begrepene etter bare å ha blitt fortalt hva det faktisk betydde, kun en gang. Men denne vansken forsvant fort da hendelse etter hendelse forespillte seg!

Spenningen var der fra første stund, og jeg slukte ordene ettersom de dukket opp på en ny side. Historien sett ut fra en bestevenns perspektiv og følelser fikk meg til å gripe fatt i boka gang på gang.

Den var rett og slett utrolig spennede, og jeg vil begynne å lese neste bok i serien med en eneste gang.

En klar favoritt hos meg.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Kan ikke være mer enig! Resten av serien er også utrolig spennende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan jeg virkelig se for meg, skal begynne på neste bok så fort som mulig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Enig! Denne serien er dritbra! : D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har begynt på frostbite nå :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er midt i shadow kiss (lydbok, faktisk), og det er ganske spennende : D Frostbite er bra ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn Hjortland