Design, markedsføring, om å være del av det nyeste, som er hot fordi det er tidløst og markedsført ved at det ikke markedsføres. Usannsynlig setting for en spenningsroman, og allikevel blir det spennende så det holder.

Stilen er gjenkjennelig Gibson, med avansert og uttrykksfullt språk, fargerikt persongalleri og fortellerteknikk som trekker deg med fra side til side.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Fungerer sikkert bra på egen hånd, men helt sikkert best i sammenheng med de 2 foregående i trilogien - Pattern Recognition (2003) og Spook Country (2007). Jeg fant Zero History lettere tilgjengelig enn de 2 foregående uten at det på noen måte har gått utover kvaliteten. Gibsons balansering på eggen mellom sci-fi og seriøs (kunne godt brukt et hermetegn rundt "seriøs" her ja) litteratur fungerer utmerket og jeg håper(tror) flere vil få øyene opp for denne serien etterhvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke lest de to foregående, men de er herved ført opp på lista for fremtidig lesning. Takk for anbefaling!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidiTonesen81Marianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn Christin