Det var en stor bok å begynne på,men Ken Follet skriver så underholdende,mye dramatikk, kjærlighet og stridigheter, så her blir det ikke kjedelg.Jeg likte den veldig godt. Jeg har jo også lest Sverdet og Stormens tid. for en god stund siden.God bok!!!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Eg har nettopp avslutta denne. Eg likte handlinga godt, men syns at boka til tider var prega av dårleg språk. I tillegg har oversettar fleire plassar skrive feil navn, noko som irriterer meg litt. Men totalt sett ei god og underhaldande bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hei:)

Jeg har lyst til å begynne å lese denne boka, men føler at den er så stor at jeg vet nesten ikke åssen jeg skal begynne?!?..hehe jeg har ikke lest di to bøkene før denne, og det tror jeg ikke at jeg orker gitt.. men regner med at jeg skjønner denne boka alikevel.. Akkurat nå leser jeg saras nøkkel.. en veldig nydelig bok,sår bok.. anbefales!! hvis du ikke har lest den da..:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bruk tiden din på Stormens tid! De to bøkene er, som flere skriver her, veldig like. Men Stormens tid er laaaangt bedre enn I all evighet. Sistnevnte var flere steder så banal at jeg rødmet der jeg satt i sofaen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boka er frittstående, så det er ikke noe problem å lese denne uten å lese Stormenes tid først. Kanskje det til og med er en fordel, for de kan bli litt like.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lest Saras Nokkel.Likte den godt.Vedmodig bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har selv lest disse romanene av Follett, og likt dem, men har du lest "Der frihet rår" av samme forfatter? Det er også en historisk roman, men handlingen er lagt til bl.a. gruvene i Skottland på slutten av 1700 tallet.Denne kan varmt anbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips - den hadde jeg ikke hørt om, men skal absolutt sjekkes ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig. Koselig å kunne gi videre gode boktips.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, den har jeg faktisk lest.Jeg likte også historien i den boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes Stormenes tid var fantastisk, og ble litt skuffet over denne, synes rett og slett enkelte deler ble litt banale i forhold.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig. For meg ble også " i all evighet" en nedtur etter å ha lest de 2 første. Mye er bygget over samme lest 200 år senere, men uten den samme oppbyggingen handlingsmessig som preger" sverdet" og " stormenes tid. Jeg ble aldri revet med på samme måten, og oppfattet den som et dårlig forsøk på å gjenta suksessen. Jeg leste de 2 første på engelsk ( i en bok) "Pillars of the earth". Husker jeg var helt oppslukt. Absolutt en favoritt i min boksamling.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes I all evighet var fin, men den kommer ikke opp mot Stormenes tid som er en av mine favoritter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig med deg! Stormenes tid er også en av mine absolutte favoritter, men jeg likte denne også veldig godt! Likte Caris og Merthin like godt som jeg likte Jack og Aliena, og det var vel kanskje meningen? :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaReidun SvensliAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild SLise MuntheTonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg G