Et Ibsen portrett, dette skriver forfatteren Hans Heiberg selv om boka si:

"La det være sagt, så ettertrykkelig som mulig, at denne boken ikke er beregnet på de lærde, eller søker å gi nye bidrag til Ibsen-forskningen, men er ment som en bok alminnelige Ibsen-interesserte mennesker kan ha glede og underholdning av. Oppnår den det, har den nådd sitt mål."

Det er alltid noe spesielt med biografier, de gjør at jeg ønsker å lese hva det er de har forfattet når det gjelder biografier om forfattere.
Denne boka gir en fin og grei innføring i hans liv og hans skuespill.
En god bok hvis du har lyst til å bli litt kjent med Henrik Ibsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Einig. Ein biogrsfi som viser livet til Ibsens, det er jo det som ein biografi skal gjere, og samtidig med perspektiv på diktinga hans. Tittelenn- eit sitat frå Ibsens siste verk - er talande.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Pernille GrimelandBente NogvaVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten MüllerLinda RastenThomas KihlmanDressmyshelfEllen E. MartolJBRoger MartinsenTherese HolmEgil StangelandJakob SæthreAud- HelenBård StøreReidun Anette AugustinLailaHelena E